Very Delicious Indian Recipe of Veg Almond with Potato Cutlets.
You can use this recipe for breakfast. Also try it when any guests arrive
बदाम कटलेट
साहित्य
३-४ मोठे बटाटे उकडून मॅश करून घ्या.
१ कप बदामाचा चुरा
१ छोटा चमचा आलं बारीक कापून घ्या.
तीन चार बारीक चिरलेल्या ग्रीन चीलीयेस.
एक कप रवा आणि एक कप ब्रेडकर्ब्स
अर्धा छोटा चमचा लाल मिरची पावडर .
अर्धा छोटा चमचा आमचूर पावडर.
तळण्यासाठी पुरेसे तैल.
चवीनुसार मीठ.
कृती:
बदाम व तेल सोडून बाकी सर्व साहित्य चांगल्या प्रकारे मिसळा.
तयार मिश्रणाचे गोळे बनवा.
प्रत्येक गोळा हतावर थापवून बदामाचा चुरा भरा.
पुन्हा गोळ्याचा आकार द्या.
आता हे दाबून हार्टशेप आकारात कापा.
कढईमध्ये तेल गरम करून सर्व कटलेट तळून घ्या.
व हिरव्या चटणी सोबत वाढा.
(Indian recipe) Almond cutlets
Ingredients
Boil and mash 3-4 large potatoes.
1 cup crushed almonds
Finely chop 1 tbsp ginger.
Three to four finely chopped green chillies.
A cup of semolina and a cup of breadcrumbs
Half a teaspoon of red chilli powder.
Half a teaspoon of amchoor powder.
Enough oil for frying.
Salt to taste.
Action:
Mix all the ingredients well except the almonds and oil.
Make balls of the prepared mixture.
Slice the mixture on each hand.
Now press it and cut it into heart shape.
Heat oil in a pan and fry all the cutlets.
And garnish with green chutney.
If you like the Article, please share and comment.
If you want some more new recipes or any suggestions if you have regarding recipes please comment below.
All above Video Thumbnails has been generated by
Subscribe if you want to update with new and latest updates
